

გამოიკვლიეთ პურის ისტორია და გეოგრაფია ძველი და ახალი, ახლო და შორი რეცეპტებით, თანამედროვე მაწვნის პურიდან (Sourdough), ძველებურ პიტადან და შოტლანდიურ ბეიჩ-ბრედიდან (Scottish Batch Bread) იაპონურ შოკუპანამდე (Shokupan).
ფქვილი, წყალი, მარილი.
პური ყველაზე ძირითადი და აუცილებელი საკვებია – მარტივი, რამდენიმე ინგრედიენტისგან შემდგარი პროდუქტი, რომელიც ერთდროულად კულტურული სიმბოლოცაა და ეროვნული სიამაყის წყაროც.
„პურის დიდი წიგნი“ იკვლევს პურს მისი მრავალფეროვანი ფორმებით და გთავაზობთ გემრიელ რეცეპტებს მთელი მსოფლიოდან.
ძირითადი ინგრედიენტებითა და აღჭურვილობით, ნაბიჯ-ნაბიჯ განმარტებებით, დოქტორი ჯეიმს მორტონი გაგიძღვებათ კლასიკური ძირითადი რეცეპტების შექმნაში, რომელთაგან ბევრი შემოთავაზებულია და შერჩეულია მცხობელების მიერ მათი წარმოშობის ქვეყნებიდან. წიგნი მოიცავს როგორც მარილიან ფავორიტებს, როგორიცაა სოდა-ბრედი (Soda Bread), მაწვნის პური (Sourdough) და შოკუპანი (Shokupan), ასევე ტკბილ ნუგბარებს, მაგალითად, ბაბკას (Babka), ფუნთუშებს (Buns) და ბრიოშს (Brioche). ეს წიგნი წარმოგიდგენთ საოცარი პურების სამყაროს.
მთლიანად განსაცვიფრებელი ფოტოებით ილუსტრირებული „პურის დიდი წიგნი“ არის საცხობი ცოდნისა და ინსაიტების კომპენდიუმი, აუცილებელი წიგნი ყველა პურის მოყვარულისთვის.
- ავტორი
- James Morton
- გამომცემლობა
- Hardie Grant
- ISBN
- 9781787138742
- ენა
- ინგლისური
- ყდა
- მაგარი
- გვერდების რაოდენობა
- 320
- ბრენდი
- New Mags
- ბრენდის ქვეყანა
- დანია
- ფერი
- ფერადი
- ზომა
- 19.5 x 3.3 x 25.5 სმ
- კატეგორია
- დეკორი
- ქვეკატეგორია
- წიგნი
- წონა
- 1.25