

ადგილობრივი პროდუქტები და ღვინოები ერწყმის 70 ტრადიციულ რეცეპტს, რომლებიც დედაქალაქის ყველაზე ცნობილი შეფ-მზარეულების მიერაა მომზადებული.
წიგნში აღმოაჩენთ ისეთ მადისაღმძვრელ აპეტაიზერებს, როგორიცაა კარჩოფი ალა ჯუდია (ებრაული სტილის არტიშოკი) და მოცარელა ინ კალოცა. მათ მოსდევს მაკარონის მრავალფეროვანი სახეობები ყველითა და წიწაკით: ამატრიჩანა, გრიჩა, კარეთიერა. შემდეგ კი ნახავთ ხორცისა და სუბპროდუქტების მომზადების უსაზღვრო ვარიანტებს, მათ შორის: ენა, კუდი, ტკბილი პური და ტრიპი. და ბოლოს, უგემრიელესი დესერტი – კროსტატა.
რომაული სამზარეულო არის ნამდვილი ზეიმი შეგრძნებებისა და გემოებისთვის, ხშირად მომნუსხველი და არასოდეს ბანალური. მისი ისტორია საუკუნეებს ითვლის იმპერიისა და პაპობის ხანიდან, და ის ლაციოს რეგიონის საუკეთესო ნედლეულს იყენებს.
- ავტორი
- Carla Magrelli, Barbara Santoro
- გამომცემლობა
- Sime Books
- ISBN
- 9788895218915
- ენა
- იტალიური, ინგლისური
- ყდა
- მაგარი
- გვერდების რაოდენობა
- 288
- ბრენდი
- New Mags
- ბრენდის ქვეყანა
- დანია
- ფერი
- ყავისფერი
- ზომა
- 20 x 3 x 24 სმ
- კატეგორია
- დეკორი
- ქვეკატეგორია
- წიგნი
- წონა
- 1.9