

იტალიის ყველაზე სანდო კულინარიული გზამკვლევი წარმოგიდგენთ ქვეყნის განუმეორებელი რეგიონალური სამზარეულოების მდიდრულ, ილუსტრირებულ კრებულს.
იტალია 20 რეგიონისგან შედგება, რომელთაგან თითოეულს თავისი გამორჩეული ისტორია, კულტურა, ლანდშაფტი და რეცეპტები აქვს. გეოგრაფიული პრინციპით ორგანიზებული წიგნი „რეგიონალური იტალიური კულინარია: რეცეპტები „ვერცხლის კოვზიდან““ აღნიშნავს იტალიური სამზარეულოს გასაოცარ მრავალფეროვნებას, წარმოაჩენს თითოეული რეგიონის კულინარიულ იდენტობას მისი ყველაზე ცნობილი ინგრედიენტებით, კერძებითა და კვების ტრადიციებით. მთელ მსოფლიოში იტალიური საშინაო კერძების ავტორიტეტულ ხმად ცნობილი „The Silver Spoon Kitchen“ მკითხველს პირის მომნელებელ მოგზაურობაში წაიყვანს, სადაც 160 კლასიკური რეცეპტი შთამაგონებელ ტექსტსა და ნათელ ფოტოებს ერწყმის. თითოეული რეგიონის თავი იწყება სპეციალური შესავლით, სადაც განმარტებულია ადგილობრივი ინგრედიენტები და კერძები.
- ავტორი
- The Silver Spoon Kitchen
- გამომცემლობა
- Phaidon
- ISBN
- 9780714849218
- ენა
- ინგლისური
- ყდა
- მაგარი
- გვერდების რაოდენობა
- 344
- ბრენდი
- New Mags
- ბრენდის ქვეყანა
- დანია
- ფერი
- ფერადი
- ზომა
- 21 x 4 x 28 სმ
- კატეგორია
- დეკორი
- ქვეკატეგორია
- წიგნი
- წონა
- 1.7