

პურის ცხობის ხელოვნების ყოვლისმომცველი გზამკვლევი
ეს წიგნი პურის ცხობის ხელოვნების ყოვლისმომცველი გზამკვლევია, რომელიც 60-ზე მეტ რეცეპტს აერთიანებს. მასში თავმოყრილია კოპენჰაგენის Hart Bageri-ის დამფუძნებლისა და სან-ფრანცისკოს Tartine-ის ყოფილი მთავარი მცხობელის მთელი გამოცდილება და ექსპერტიზა.
„საფუვრიანი პურის მცხობელებს სერიოზული კონკურენტი გამოუჩნდათ ახალი პურის ბიბლიის სახით.“ — Plate
„რიჩარდ ჰარტი პურის ცხობას გულს უბრუნებს.“ — იოტამ ოტოლენგი
„Richard Hart Bread“ ინტუიციური პურის ცხობის ხელოვნების ნამდვილი მეგზურია. ის გასწავლით, როგორ დაინახოთ, იგემოთ, შეეხოთ და მოერგოთ, რათა შეძლოთ მართლაც შესანიშნავი პურის გამოცხობა – ხრაშუნა საფუარიანი პურებიდან დაწყებული, მდიდარი ჭვავის პურებით დამთავრებული. რიჩარდი, ზუსტ ფორმულებზე გადაჭარბებული ფოკუსირების ნაცვლად, დამწყებ და გამოცდილ მცხობელებს თავის ყველა ძირითად ტექნიკას უზიარებს, დამალვის გარეშე.
თვალწარმტაცი ფოტოგრაფიით, გვერდებზე QR კოდებით ხელმისაწვდომი განმარტებითი ვიდეოებით და მეთოდების ამომწურავი აღწერილობებით, თქვენ გექნებათ ყველა საჭირო ინსტრუმენტი შესანიშნავი პურის დასამზადებლად. ისტორიებითა და რიჩარდის უსაზღვრო ენთუზიაზმით სავსე ეს წიგნი პურის სიყვარულს კიდევ უფრო გაგიღრმავებთ.
- ავტორი
- Richard Hart, Laurie Woolever
- გამომცემლობა
- Penguin Books
- ISBN
- 9780593234297
- ენა
- ინგლისური
- ყდა
- მაგარი
- გვერდების რაოდენობა
- 304
- ბრენდი
- New Mags
- ბრენდის ქვეყანა
- დანია
- ფერი
- ფერადი
- ზომა
- 21 x 2.7 x 26 სმ
- კატეგორია
- დეკორი
- ქვეკატეგორია
- წიგნი
- წონა
- 1.3