

სიცილიის გასტრონომიული კულტურა 80 რეცეპტში
Sicilia in Cucina არ არის უბრალოდ მორიგი კულინარიული წიგნი; ეს არის აუთენტური გზამკვლევი სიცილიის კულინარიულ ხელოვნებასა და კულტურაში, რომელიც კუნძულის თვალწარმტაცი ფოტოებით არის გამდიდრებული.
ტრადიციულ კერძებთან ერთად, აქ ნახავთ რეცეპტებს კრეატიული შეხებით, ასევე ფასდაუდებელ რჩევებს ადგილობრივ ღვინოებთან შეხამების შესახებ. წიგნი მოიცავს ცალკე სექციას ისტორიული მეღვინეობების ღვინოებზე, ასევე რამდენიმე ახალ დამატებას, ხოლო კიდევ ერთი სექცია სიცილიის მწვანილებს ეძღვნება.
სიცილიური სამზარეულო თავის გემოს ზღვიდან, ხმელეთიდან და მთებიდან იღებს. მისი გემოების უნიკალური ნაზავი ასევე სხვადასხვა კულტურის გადაკვეთის პროდუქტია, რომლებმაც ათასობით წლის განმავლობაში სიცილია დასავლური და არაბული სამყაროს კულინარიული ტრადიციების გზაჯვარედინად აქციეს.
- ავტორი
- William Dello Russo, Alessandro Saffo, Antonino Bartuccio, Rita Russotto
- გამომცემლობა
- Sime Books
- ენა
- ინგლისური, იტალიური
- გვერდების რაოდენობა
- 288
- ბრენდი
- New Mags
- ბრენდის ქვეყანა
- დანია
- ფერი
- ფერადი
- ზომა
- 20 x 3 x 24 სმ
- კატეგორია
- დეკორი
- ქვეკატეგორია
- წიგნი
- წონა
- 1.9