

იტალიური შოკოლადის ხელოვნება: „ვერცხლის კოვზის“ ახალი გამოცემა
წარმოგიდგენთ ცხობასა და შოკოლადთან მუშაობის ნამდვილ მასტერკლასს, იტალიური წესით – ეს არის უახლესი სათაური პრესტიჟულ „ვერცხლის კოვზის“ (Silver Spoon) სერიიდან.
„ვერცხლის კოვზის“ სამზარეულო მთელ მსოფლიოში ცნობილია, როგორც იტალიური კულინარიის ავტორიტეტული ხმა და წამყვანი კულინარიული რესურსი. ეს ახალი წიგნი, ყველასთვის საყვარელი ინგრედიენტის შესახებ, „ვერცხლის კოვზის“ 100 საუკეთესო შოკოლადის რეცეპტს აერთიანებს, რომლებსაც თან ერთვის სრულიად ახალი ფოტოები და დიზაინი. გარდა ამისა, წიგნში ნახავთ 30 ძირითად რეცეპტს შოკოლადთან მუშაობისთვის, თითოეული მათგანი ნაბიჯ-ნაბიჯ ფოტოინსტრუქციებითაა წარმოდგენილი.
წიგნი სიღრმისეულად მოიცავს ამ საყვარელი ინგრედიენტის ყველა ასპექტს: მის ისტორიას, შემადგენლობას, სხვადასხვა სახეობებს (შავი, რძიანი, რუბი და თეთრი შოკოლადი) და შოკოლადთან წარმატებული მუშაობის საიდუმლოებებს. ძირითად ტექნიკებს თან ახლავს ნაბიჯ-ნაბიჯ გამოსახულებები, რომლებიც მზარეულებს საჭირო პროცესებში უძღვება და ღირებულ რჩევებს აძლევს უფრო რთული მოსამზადებელი ეტაპებისთვის, როგორიცაა ტემპერირება, გლაზირება და შოკოლადის ფორმებისა თუ დეკორაციების შექმნა. რეცეპტები მოიცავს მარტივ ნამცხვრებსა და ორცხობილებს, კანფეტებსა და უფრო დახვეწილ დესერტებს, ასევე მუსებს, ნაყინებს, პარფეებსა და სასმელებს.
- გამომცემლობა
- Phaidon
- ISBN
- 9781838667092
- ენა
- ინგლისური
- ყდა
- მაგარი
- გვერდების რაოდენობა
- 344
- ბრენდი
- New Mags
- ბრენდის ქვეყანა
- დანია
- ფერი
- ყავისფერი
- ზომა
- 21.5 x 4 x 27.5 სმ
- კატეგორია
- დეკორი
- ქვეკატეგორია
- წიგნი
- წონა
- 1.7